FR NL
News Na de Baloise Antwerp 10 Miles is er nu ook de Baloise Namur Marathon
11 oktober 2023. Sinds vorig jaar zet Baloise mee haar schouders onder het grootste loopfeest van Vlaanderen: de Baloise Antwerp 10 Miles. Op zondag 21 april gaat de volgende editie door. We maken er samen met de lopers en supporters opnieuw een schitterende dag van! Wil je je sportieve (loop)grenzen graag wat extra verleggen, neem dan deel aan de Baloise Namur Marathon op zondag 7 april. Ja, je leest het goed. Vanaf 2024 zijn we ook naampartner van de internationale marathon van Namen. Tja, wat kunnen we zeggen … Bij Baloise hebben we de loopmicrobe echt te pakken gekregen!

"Met de Baloise Antwerp 10 Miles en de Baloise Namur Marathon willen we alle lopers bereiken: de meer ervaren lopers, maar zeker ook de recreatieve lopers en sympathisanten. Want bij Baloise supporteren we voor iedereen. We zijn als Belgische verzekeraar trots om naampartner te zijn van schitterende loopevenementen in zowel Vlaanderen als Wallonië."

Baloise Antwerp 10 Miles

Bij Baloise maken we ons stilaan klaar voor de tweede editie van de Baloise Antwerp 10 Miles. Op zondag 21 april lopen we terug met z’n allen door Antwerpen. De eerste editie was een groot succes. Maar liefst 31.000 sportievelingen (!) namen deel aan de 10 Miles, een record. Daarnaast trokken 4.700 mensen hun loopschoenen aan voor de Short Run en liepen 1.800 kinderen tussen 4 en 12 jaar de Kids Mile. Wat mag je in 2024 verwachten? Opnieuw een leuk, levendig parcours in en rond Antwerpen en een aangename supportersbeleving langs het parcours!  Daar doen we het voor!

Zin om samen met ons te lopen? Schrijf je dan binnenkort in voor de Baloise Antwerp 10 Miles (16 km) of de Baloise Antwerp Short Run (6,8 km). De allerkleinsten kunnen zich inschrijven voor de Kids Mile (1,8 km). Dé sportieve familie-uitstap van 2024 als je het ons vraagt. Tot dan?

Inschrijven kan vanaf 8 december op de website van de Baloise Antwerp 10 Miles.

Baloise Namur Marathon

Na de Baloise Antwerp 10 Miles is er nu ook de Baloise Namur Marathon. We sponsoren zo dus hardloopevenementen in zowel Vlaanderen als Wallonië. Op zondag 7 april kun je de stad Namen op een unieke manier (beter) leren kennen. Vink jij ‘Een marathon lopen’ binnenkort af van jouw bucket list? Neem dan zeker deel aan de eerste Baloise Namur Marathon (42 km)! Loop je graag, maar is 42 km net iets teveel van het goede? Dan is de Baloise Semi-Marathon (21 km) of de Baloise 10K KickCancer (10 km) misschien wel iets voor jou. Of kom gewoon samen met ons supporteren langs het parcours.

Inschrijven kan vanaf nu op de website van de Baloise Namur Marathon.

Baloise Antwerp Park Miles

De Baloise Antwerp Park Miles op zondag 28 januari door de groene long van Antwerpen is de kick-off van het nieuwe loopseizoen. Kies voor een loopparcours van 5, 10 of 21 km. Voor ieder wat wils! Kortom de ideale opwarmer voor de Baloise Antwerp 10 Miles of de Baloise Marathon de Namur.

Inschrijven kan vanaf midden november op de website van de Baloise Antwerp Park Miles.

Meer nieuws